Posted in story

Circle

Hello….hello….

Happy Monday all…..

Feel happy after met my friend…Yoa….

Ga berasa, udah 3 tahun kita ga ketemu…sejak dia pindah dari Jakarta ke Bali…

Dan tetap seperti halnya anak Moklet, kalau ketemu ya obrolannya Moklet-Moklet juga…

Jadi kemarin bingung mau ketemuan dimana, akhirnya ujan-ujanan kita berdua ke Plangi 😀

Makan di Sky Dinning ( duh…beberapa minggu terakhir 3x ke Plangi cuma buat makan disana doank donk…. )

Habis gitu jalan-jalan aja liat baju sambil ngobrol…mampir bentar ke Gramedia beli bukunya Om Piring…pisah deh …mau kerja besok soalnya.

Yang bikin seneng selain ketemu ya ngobrol-ngobrolnya sih, our talked such as reminder for me to …okay that “things” will be a suprise of life …so be patient and happy. Maybe we don’t know yet, but when the day comes….maybe we would say “laaah…”

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s